Scroll Top
over ons
Wie is JPT Cartuning?
Jerlin


Installer, Founder & Software engineer
''Mijn werkzaamheden bij JPT Cartuning zijn de voorbereidingen en installatie bezigheden van de aangepaste software . Dit doe ik met veel nauwkeurigheid en geduld. Wij werken namelijk met kostbaar bezit en gaan daar ook netjes mee om."

Deze auto wil ik:
Alfa Romeo Giulia QV

Pravven


Software engineer & Social media
''De kans is groot dat ik op de achtergrond uw software heb aangepast, verder houd ik mij bezig met de social media omgeving."Deze auto wil ik:
MB GLE 63 Coupé

Tharsan


Engine expert

''Mijn werkzaamheden bij JPT Cartuning is het uitvoeren van de service assists, verder deel ik mijn kennis met mijn collega's zodat iedereen weet waar ze over praten."Deze auto wil ik: 
Audi Q7 3.0TDI

Joyshi


Customers service 
''Een correcte communicatie is van groot belang. Achter de schermen stel ik zorgvuldig de offertes op, zodat u wordt voorzien van alle benodigde informatie. Hierdoor kunt u weloverwogen beslissingen nemen en bent u altijd goed geïnformeerd over onze diensten en aanbiedingen."Deze auto wil ik:
MB A45s

Waar zijn wij gevestigd

Hoogblokland, Zuid-holland

Onze nieuwe vestiging is gevestigd in Hoogblokland aan de Dorpsweg 133A.

Waarom heten wij JPT Cartuning

JPT Cartuning

JPT staat voor de eerste letters van onze namen. Wat wel een lastige keus was voor ons.. In welke volgorde gingen wij het zetten? Nee, de letters staan niet in volgorde van rang maar, in hoeverre het lekker in de mond zit. Na een unaniem besluit zijn wij uitgekomen op deze volgorde. Cartuning spreekt wel voorzichtig toch? 🙂

Tuning at its finest

Het aanpassen van de ECU software dient gedaan te worden met hoge concentratie i.c.m. een hoge verwerkingsprecisie van de gemaakte datalogs. Omgetoverd naar wat engelse woorden en het bovenstaande slogan kwam voor ons het best naar voren die ons werkwijze het best omschrijft.