Scroll Top
VEEL GESTELDE VRAGEN
  • U krijgt van ons twee weken de tijd om te ervaren of u tevreden bent met de aanpassingen die wij hebben verricht, zo niet dan zetten wij volledig gratis de software weer terug op origineel en krijgt u uw geld terug*.
  • Wij geven levenslange garantie op de software. Mocht deze overschreven zijn door de dealer door bijvoorbeeld een software update dan zetten wij de tune er uiteraard gratis weer op.
  • Twee jaar recht op service assist. Krijgt u een foutcode op uw dashboard? Betaal dan geen onnodige kosten bij garage. Wij lezen de foutcode voor u gratis uit en geven u een passend advies.
    ( Wanneer wij constateren dat er slecht en/of geen onderhoud is verricht, dan vervalt onze servicedienst.)

Nee! Zolang er netjes warm wordt gereden en op tijd onderhoud wordt gepleegd is er nergens om zorgen over te maken. Onze tunes vallen altijd binnen de veiligheidsmarges van de motor, er zullen dus geen onderdelen in de motor een te hoge werklast krijgen waardoor zij het begeven.

Om een exacte prijs van ons te ontvangen raden wij u aan om een offerte op te vragen. De prijzen verschillen namelijk per auto. De prijzen worden gebaseerd op verschillende aspecten o.a. ; 

  • waarde auto
  • moeilijkheidsgraad
  • leeftijd van auto.

Nee, om een goede tune te maken hebben wij datalogs nodig, deze kunnen op zowel een dyno gemaakt worden en net zo goed op onze mooie Nederlandse wegen. Om deze reden vinden wij een dyno overbodig want, de resultaten zijn vrijwel gelijk. 

Ja, JPT Cartuning maakt zijn eigen software. Sterker nog wij verkopen ook onze hoogwaardige software aan andere tuners. Hoe werkt dat? Heel simpel. De aangesloten tuner stuurt ons de originele uitgelezen software samen met een goed uitgevoerde datalog. Onze software engineer past het bestand aan naar wens en hij stuurt het weer terug naar de verzender. 

Ook chiptuner worden? Vraag naar de mogelijkheden bij onze medewerkers.

www.jpt-tuningfiles.nl