Scroll Top
Wrapping

Dutch Sticker Factory

Veelvuldig krijgen wij de vraag: "Houden jullie je tevens bezig met car wrapping?" Het antwoord op deze vraag luidt ontkennend. Wij richten onze aandacht op onze kerncompetenties met betrekking tot software- en hardwareaanpassingen.

Ter vereenvoudiging van uw zoektocht hebben wij ons dienstenaanbod extern uitgebreid bij DutchStickerFactory in Arkel. Hun vestiging bevindt zich op een geringe afstand van circa 2 minuten van onze locatie. Mede dankzij hun uitgesproken passie voor automobielen en de afwezigheid van onhandigheid kunnen wij DutchStickerFactory zonder aarzeling aanbevelen! Bij JPT Cartuning hechten wij immers bijzonder veel waarde aan het handhaven van topkwaliteit, een principe dat tevens wordt nageleefd door onze aangesloten partners.

Wie leidt DSF?

DSF is een onderdeel van de onderneming Smash On. Jordy, de eigenaar van DSF, staat bekend als een gedreven perfectionist in zijn werkzaamheden. Dit getuigen wij uit eigen ervaring, want zelfs bij de geringste oneffenheid in de folie grijpt hij naar een nieuw stuk. Jordy heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld, zonder concessies te doen aan zijn kwaliteitsstandaarden, altijd vergezeld van een glimlach.

Hoe kunt u in contact treden met DSF?

Via onderstaande hyperlink bereikt u hun officiële website. U heeft de keuze om op uw eigen wijze contact met hen op te nemen, hetzij per e-mail, WhatsApp of telefonisch. De beslissing ligt bij u. Zou u hen alstublieft onze hartelijke groeten willen overbrengen?

https://www.dutchstickerfactory.nl/